company hosting sitebouw portfolio support
banner

Hosting Basis Normal Business large
Domeinnaam inbegrepen ja ja ja ja
Diskruimte 25 MB 50 MB 100 MB 200 MB
Dataverkeer p/m 1 GB 1 GB 2,5 GB 4 GB
Pop3 mailboxen 10 10 20 40
E-mail adressen (alias) onbeperkt onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Onbeperkt ftp toegang ja ja ja ja
Perl ondersteuning ja ja ja ja
Php ondersteuning ja ja ja ja
MySQL database nee ja ja ja
Statistieken ja ja ja ja
Webmail nee ja ja ja
ondersteuning & support ja ja ja ja
Prijs per maand (excl.btw) € 7,50 € 10,00 € 15,00 € 20,00
  bestel bestel bestel bestel

Hosting
Webhosting is het huren van een stukje ruimte voor uw internetpagina's & email. Webhosting op betrouwbare en snelle computers is zeer belangrijk voor een goede presentatie van uw website. Een slechte en onbetrouwbare verbinding maakt uw website slecht bereikbaar voor mogelijke klanten, of wekt irritatie op door lange wachttijden. Naast webhosting heeft u uiteraard ook een eigen domeinnaam nodig HostNL.nl voorziet hierin.Onze servers staan in Nederland voor een optimale snelheid.

Wij gaan qua hosting uit van een fair-use gebruik dat houd in dat u zeker bent dat u geen nacalculatie/extra facturen krijgt voor incidenteel meer gebruik van b.v. dataverkeer. ook als u voor een periode b.v.extra ruimte of mailboxen nodig heeft kunnen wij deze natuurlijk bijplaatsen, binnen redelijk gebruik is dit zonder extra kosten. Bij veelvoudig overschrijdingen kan er worden overgestapt op een groter pakket.

Een stapje verder, uw eigen site!
HostNL.nl voorziet ook in de mogelijkheid om snel en eenvoudig een eigen site te realiseren. dit kan in de vorm van een miniwebsite, u stuurt eenvoudig de teksten en foto / afbeelding(en) toe en HostNL.nl zet deze als webpagina online voor slechts €3,75 p. maand. meer informatie dan een enkele pagina aanwezig?, dan kunnen we uw voledige site realiseren met mogelijkheid om deze zelf bij te houden.

Meer over uw website & ontwerp >>