company hosting sitebouw portfolio support
banner

Webdesign Miniwebsite Miniwebsite +cms Website +cms Compleet +cms
Domeinnaam ja ja ja ja
Hosting & mail ja ja ja ja
Cms / zelf aanpassingen maken nee ja ja ja
Ontwerp van de website ja 1 pagina ja 1 pagina ja aanwezig ja
Gratis correcties (fairuse) ja ja ja ja
Aanmelding zoekmachines nee nee ja ja
Statistieken nee ja ja ja
Helpdesk ondersteuning @ tel @ tel @ tel @ tel
Minium looptijd 1 jaar 1 jaar 1 jaar 1 jaar
Prijs per maand (excl.btw) € 3,75 € 10,00 € 32.50 € 65,00
  bestel bestel bestel bestel


Miniwebsite
Dit website pakket is bedoeld voor eenvoudige/minimale aanwezig op het internet: Wij ontwerpen 1 webpagina voor u, u krijgt daarnaast een eigen domeinnaam en e-mail mogelijkheden onder eigen naam.

€ 3,75 p.mnd

bestel
Miniwebsite + cms
Zoals bovenstaand. U kunt daarnaast vervolgens zelf aanpassingen en correcties maken binnen uw webpagina via een eenvoudig cms.

€ 10,00 p.mnd

bestel
Website + administratie/cms
Mogelijkheid tot het volledig zelf aanpassen van de inhoud van uw website (6/8 pagina`s). Zowel tekst als beeld, via een administratie die werkt als MSword en eenvoudig in gebruik is. Naast het aanpassen van de website kunnen ook gegevens zoals zoekmachine woorden & omschrijving worden aangepast.

De website administratie/cms kan binnen een bestaand ontwerp worden geplaatst (bestaande website of aangeleverd nieuw ontwerp) of een eenvoudig ontwerp kan (zonder extra kosten)worden opgezet/gemaakt op basis van uw schets en/of huisstijl. hosting & domein inbegrepen & vanzelfsprekend doorlopend support.

€ 32.50 p.mnd

bestel
Website compleet + administratie/cms
Dit website pakket bevat alles wat nodig is voor een goede/mooie aanwezigheid op Internet, u bent met 1 duidelijke prijs volledig klaar, het pakket bevat ontwerp & realisatie van de website op maat ( onbeperkt aantal pagina´s met contact formulier(en) ) indien nodig met meerdere schets ontwerpen/voorstellen, daarnaast de website administratie/cms voor eigen onderhoudsmogelijkheden en hosting/domein registratie inbegrepen daarnaast doorlopende service & support, kostenloos correcties laten doorvoeren(fairuse) + daarnaast de promotie bij zoekmachines bij oplevering. U bent in 1 x klaar en u heeft geen verrassingen achteraf maar wel een doorlopende zekerheid.

€ 67.00 p.mnd

bestel

Complete pakketten
Waarom alles appart als het ook in 1 goede oplossing kan, Onze pakketten bevatten alles wat u nodig heeft voor uw aanwezigheid op internet, door alles bij 1 bedrijf onder te brengen heeft u maar 1 aanspreekpunt wat u de nodige tijd en ergernis scheelt.

Al onze pakketten zijn voorzien van hosting & domein registratie, het is al mogelijk om voor €3,75 per maand (via het miniwebsite pakket) een een eenvoudige wepagina op te laten zetten & dit is inclusief domein, hosting & email! wilt u iets meer flexibel zijn en zelf aanpassingen kunnen maken op deze webpagina dan kan hier een eenvoudige cms bij worden geplaats. Daarnaast wordt er niet gewerkt met langlopende contracten waar u aan vast zit!

Neem voor vragen
of een offerte op maat contact met ons op!


CMS?
Middels een cms kunt u zelf uw website bewerken & aanpassen, HostNL.nl werkt met een cms wat lijkt op ms-word & dus zeer eenvoudig in gebruik is, bijna zo eenvoudig als het invullen van een contact formulier. naast teksten & opmaak kunt u ook afbeeldingen plaatsen en bewerken en zijn er diverse mogelijkheiden om uw website zelf uit te breiden.

Het voordeel van het cms van HostNL.nl is dat dit volledig op maat wordt gemaakt (vanaf een vaste stabiele basis) & dus met uw website kan meegroeien, uw investering gaat dus niet verloren wanneer er aanpassingen nodig zijn. in tegenstelling tot veel andere systemen die een vaste opzet hebben. het is b.v. relatief eenvoudig om later binnen uw site een webshop te plaatsen of andere mogelijkheden/aanpassingen door te voeren.


Optioneel: Webshop/catalogus
U kunt zelf producten/informatie toevoegen op een onbeperkt aantal pagina`s & (sub) categorieën, zoekmogelijkheden en bestelling/reserveer mogelijkheid zijn aanwezig. U kunt uw website onbeperkt uitbreiden zonder meer kosten het maakt niet uit of u 100 of 1000 (product) pagina`s bijplaatst.

+ € 10.00 p.mnd

bestel
Andere opties
B.v. uitgebreid fotoalbum, nieuwsbrieven, linkspagina, login/afgeschermd gedeelte voor bepaalde groep klanten. Forum/reactie mogelijkheden, zwaardere shop variant, e.a Binnen de basis CMS zijn veel zaken al standaard aanwezig!

offerte

Doorlopende service
We hebben er voor gekozen om te werken met en abbonementsvorm om een maximale & continue service te kunnen bieden, hoevaak zie je niet dat webdesigners een website opzetten, maar vervolgens wanneer er aanpassingen of correcties zijn niet thuis geven? middels deze abbonementsvorm is het mogelijk om ondernemers / bedrijven de zekerheid te bieden van support, een zeker dat met weet dat men geen extra kosten heeft voor aanpassingen op de website (fairuse) en dat men zeker is dat alles goed is geregeld, en mocht er toch iets zijn men 1 persoonlijk aanspreekpunt heeft wat snel en daadkrachtig van dienst kan zijn.